YAZ OKULU İÇERİĞİ

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

Uzman psikologlarımız tarafından verilen, sanat ve oyun terapisi ile yakından gözlemlenen öğrencilerin gelişimi yaş gruplarına uygun olarak yapılacak Psikometrik testler yoluyla raporlandırılıp bireysel gelişim dosyaları hazırlanacaktır.

İNGİLİZCE

Yaz okulumuzda temel alacağımız iletişimsel model ile İngilizce öğrencilere günlük hayatın bir parçası olarak sunulacaktır. Tam gün Uluslararası öğretmen destekli eğitim modeli yoluyla öğrenciler İngilizceyi yaşayarak öğrenecek, mevcut kelime dağarcığını güçlendirip İngilizceyi birincil dil olarak kullanma alışkanlığı edinecektir.

4M ATÖLYESİ

4M Atölyesi Öğrencilerin hayal gücü ve yaratıcılığını destekleyen uluslararası ödüllü 4M Eğitim kitlerinin kullanımıyla gerçekleşmektedir.

4M Eğitim Atölyemiz hayal gücü, ilham, yaratıcılık ve eğlence odaklı tasarlanmıştır. Atölyelerimiz Hayal Gücü ile dünyayı olduğu ve olabileceği gibi görebilme, İlham Yeteneği ile yeni ufukları keşfetme cesareti ve zorluklarla baş edebilme yeteneği geliştirebilme, Yaratıcı Düşünce yoluyla hayatta önümüze çıkan engellerin yenilikçi çözümlerle üstesinden gelebilme ve Eğlence odağıyla da harikalarla dolu dünyayı takdir edip keyif alabilme temeli üzerine inşa edilmektedir.

STEAM ATÖLYESİ

STEAM atölyemizde yapılacak ürün tasarımlarıyla öğrencilerin tümünün aynı anda kendi ürününü tasarlayıp denemeler yaparak, farklı bakış açılarını gözlemleyip, birbirlerine ilham olacakları bir program izlenecektir.

ROBOTİK VE MEKATRONİK ATÖLYESİ

Mekatronik ile öğrenciler bilişim teknolojilerinin mekanik yapısı hakkında bilgi edinip kullanılan teknolojik materyalleri yakından incelerken robotik atölyesinde kodlamaya giriş yaparak teknoloji temelli eğitim içerikleriyle farklı bakış açıları geliştirecek.

AKIL OYUNLAR ATÖLYESİ

Mangala ve satranç gibi temel akıl oyunlarının yanısıra düşünme becerilerini güçlendirici yeni nesil dijital akıl oyunları desteğiyle bilişsel gelişimin eğlence yoluyla sağlandığı bir program izlenecek.

MÜZİK VE DANS ATÖLYESİ

Müzik programımızda ritim, nota ve dünyaca ünlü müzisyenlerle tanışıp müziğin tadına varan öğrencilerimiz dijital ortamda kendi bestelerini yapabilecek, istedikleri enstrümanlara kendi bestelerini icra ettirip kendilerine ait senfoni orkestraları kurabilecekler.

Dans atölyemizde Zumbadan, Shuffle dansa kadar bir çok dans deneyimlenip müzik ile uyumlu koordinasyon becerileri güçlendirilecektir.

YOGA VE JİMNASTİK ATÖLYESİ

Fiziksel gelişim ve devinim becerilerinin ön plana çıktığı yoga ve jimnastik atölyemizde bedensel ve zihinsel gelişiminin ayrılmaz bütünlüğünün yaparak öğrenilmesi sağlanacak ve bu farkındalıkla sağlıklı yaşam bilinci oluşturulacaktır.

SANAT ATÖLYESİ

Sanat atölyemizde seramikten ebruya kadar sanatın bir çok dalını öğrencilerin kendi yaptığı etkinliklerle tanıması sağlanacak.