SANAT XS

Geleceğin dünyasındaki değişken yasam koşulları ve teknolojinin ilerlemesinin baş döndürücü hızından dolayı güçlü, yaratıcı bireylere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulacaktır.

“Biz de eğitimlerimizle, gerektiğinde sorumluluk yüklenebilen ve insiyatif alabilen kişilik niteliklerine sahip genç insanlar geliştirmeyi hedefliyoruz.”  Sanat insanlık tarihinde konuşma ve yazıyı keşfetmeden önce insanların kendilerini ifade etme aracı olarak kullanılmıştır. Şimdilerde insanoğlu konuşma, yazı, kitaplar, dijital iletişim araçları.. gibi sayısız iletişim aracı geliştirmiş olmasına rağmen kendi içsel dünyasını aktarmak için sanattan daha iyi bir yöntem bulamamıştır.

Bu doğrultuda BOĞAZİÇİ AMERİCAN SCHOOLS ART ACADEMY yüksek standartlarda sanat eğitimi kesintisiz olarak verilmektedir.

Müzik

Kurumumuzda müziğe karşı sevgi ve ilgiyi geliştirmek amacıyla öğrencilerimize tüm müzik aletleri tanıtılmaktadır. Bunun yanında piyano iki elle çalınan bilateral koordinasyonu geliştiren ve çocuk gelişimine pozitif katkı sağlayan bir enstrüman olduğu için tüm öğrencilerimiz piyano dersi almaktadır. Öğrencilerimiz piyanonun ve diğer enstrümanların yanı sıra birinci sınıftan itibaren şarkı söyleme ve ritim duygusu gelişimi için Ülke standartlarının üzerinde yoğun müzik dersleri verilmektedir.