İNGİLİZCE

Anaokulu İngilizce programımız, Uluslararası okullar için özel olarak tasarlanan Pearson EdExcel İlkokul Eğitim Programı’nın altyapısını niteliğindedir. Dil öğrenim ivmesinin yaşla birlikte düşmesi nedeniyle erken yaşlarda başlanan dil öğreniminin kalıcılığı ve verimini göz önünde bulundurularak öğrencilerimize tam gün Uluslararası öğretmenler destekli, dili yaşayarak öğrenecekleri bir öğrenme ortamı sunmaktayız. Anaokulumuzda İngilizce öğretimi anadil öğrenimi ile aynı şartlar sunularak gerçekleşmektedir. Öğrenciler gün içerisinde maksimum düzeyde İngilizce iletişime maruz kalarak İngilizceyi iletişimlerinde var olan doğal bir araç olarak kullanmayı öğrenirler. Ders saatleri haricinde gezilerde, yemek saatlerinde, yaratıcı oyun ve bahçe saatlerinde birincil iletişim dili olarak İngilizce kullanılmaktadır. İletişimsel yöntem temel alınarak uygulanan İngilizce programımızda tema odaklı yaklaşım izlenmektedir. Zenginleştirilmiş temalar görseller, online kaynaklar, oyunlar, hikayeler, şarkılar ve hareketli aktiviteler yoluyla pekiştirilir. Öğrencilerin öğrenme sürecindeki bireysel ihtiyaçları ve ilgi alanları göz önünde bulundurularak bu ihtiyaçlar desteklenir.