SINIF ÖĞRETMENLİĞİ

İlkokul program içeriklerimiz MEB’in müfredatına bağlı olarak yürütülülmekle birlikte destekleyici ve zenginleştirici programlarla güçlendirilmiştir. Ders içeriklerimizin öğrencilerin hazırbulunuşluk, birikim ve bireysel farklılıklarını destekleyici çalışmalar yoluyla kalıcı öğrenmeye dönüşmesi temel hedeflerimizdendir.

Eğitim programımızda yaparak, hissederek ve öğrenme sürecinin bir parçası olarak etkin öğrenmenin sağlandığı yöntem ve tekniklere öncelik vermekteyiz. Öğrenciler edindikleri bilgileri anlamlı kılacak ve yaşamsal süreçlerde değerlendirebilecek yaklaşımlar edinmektedirler. Aktif katılımcılar olarak öğrencilerimiz değerler ve sorumluluk sahibi, farkındalık bilinciyle hareket eden bireyler olarak hayata hazırlanmaktadır.